Естетична и козметична стоматология

Един от секторите с най-бързо развитие днес е съвременната естетична стоматология. Затова ние от „Омегадент“ предлагаме разнообразие от процедури, които ще направят усмивката Ви по-привлекателна и ослепителна и ще възвърнат естествения и красив вид на зъбите Ви. Това не е въпрос на прищявка, а на подобряване на качеството Ви на живот и увеличаване на социалните Ви и професионални контакти. Нашата естетична стоматология Ви позволява да поискате и получите това, което безспорно заслужавате – най-доброто.

Процедурите, които ще откриете при нас, оформят и подобряват размера, формата, цвета и позицията на зъба. На нас разчитате за поставяне на порцеланови фасети и пломби (овърлей, инлей, онлей), корекция с фотополимери и бондинг техники, поставяне на безметални, изцяло керамични корони, както и избелване на зъби. Всички манипулации са съвършено безболезнени, изпълняват се по най-новите световни стандарти с иновативно оборудване и от професионалисти с дълъг стаж, които са се сблъсквали със заплетени и трудни случаи.

естетична стоматология

Естетична стоматология на световно ниво

Поставянето на фасети и корони има за цел да подмлади и усъвършенства усмивката Ви. Това е изключително трайно решение, което запазва белотата и блясъка на зъбите дълго време. Коронките запазват умъртвени или фрактурирани зъби с минимално усилие. Керамиката е онзи материал, който в най-пълна степен имитира естествения цвят и структура на зъбите. Фасетите са поставят на предната част на живия зъб, като така коригират различни несъвършенства – неправилна форма, различен цвят или големина.

Бондинг процедурите регулират дефекти като различна големина, цвят, форма на зъба, разстояния между зъбите или отчупвания чрез поставянето на фотополимери. Това осигурява минимално изпиляване на зъба.

Избелването на зъбите не е каприз – това е достъпна процедура, която ще върне високото Ви самочувствие и ще Ви подтикне да се усмихвате много по-често. Вариантите са два – избелване в домашни условия или клинично избелване. За да се определи оптималният вариант, който най-добре ще повлияе на Вашите зъби, е необходимо това да бъде съобразено от специалист.

  • Избелване на зъбите
  • Порцеланови фасети
  • Корекции с фотополимер
  • Изцяло керамични (безметални) корони
  • Порцеланови пломби – инлей, овърлей, онлей
  • Бондинг техники